När du vill säga hej

Peter Persson

VD och strateg
019-50 00 122
pp@impera.se

Dan Berggren

Strateg & kreativ ledare
070-786 54 00
db@impera.se

Tack för ditt intresse. Vi kommer snart kontakta dig för ytterligare diskussion.

Kunde inte skicka mejl:

Interaktiva Impera

Få insikter i Imperas visitkort för iPhone.

Min e-postadress

Öppna mejlet i din smartphone.

Du har nu anmält dig till Imperas interaktiva visitkort.

Kunde inte skicka Passbook-länk:

Grundutbildning Google Analytics

Emelie Borg bjuder på grundläggande kurs i analysverktyget Google Analytics.

Kursen kommer att vara under två olika halvdagar och för att få ut något av kursen bör man närvara vid båda tillfällena.

Den första halvdagen går vi igenom hur Google Analytics fungerar och vilka grundläggande ord och begrepp som man kommer att stöta på i arbetet. Vi visar hur man ska tänka och hur man gör för att hitta informationen man letar efter.

Stora delar av det andra kurstillfället kommer att bestå av praktiska övningar för att skapa egna rapporter och filter. Jag visar hur man gör och därefter får man själv prova på att utföra uppgifter under handledning. Vi kommer att hålla ett lugnt tempo och repetera moment om det behövs.

Kursen riktar sig till dig som känner att du inte alls är bekväm eller van med att arbeta i analysverktyget Google Analytics och som vill ha hjälp att komma igång. Efter kursen så förväntar vi oss att du har lärt dig att själv navigera, utforska och använda Google Analytics på en grundläggande nivå och kan fortsätta lära dig mer på egen hand.

Du bör ha med egen dator - samt om möjligt ett analyticskonto med behörighet att editera. Annars går det bra med ett googlekonto, då får man klicka runt bland Googles data.

Emelie Borg

Webbanalytiker

Format:

Utbildning i två steg.

Längd:

Två halvdagar, 7:e och 14:e december kl. 08:30 till 12:00.

Plats:

Hos Impera, Fabriksgatan 20 Örebro.

Jag vill anmäla mig!

Utbildningen är kostnadsfri. Vi har begränsat antal platser, 14 stycken. Din anmälan är giltig när du får godkännande av oss.