Att vara en Google Premier Partner är ganska stort

PUBLICERAT AV Erik Gestrinius 2018-06-28
Att vara utvald som en del av ett sådant exklusivt partnerskap ger oss stöd från Google för att säkerställa kompetensen och noggrannheten som går in i varje kampanj som vi tar hand om - vilket gör våra kunder nöjda.

Vad är Google Premier Partner?

Google har ett partnerprogram för företag där företag kan certifiera sig och få statusen Google Partner eller Google Premier Partner. Partnerstatusen innebär att företaget har uppvisat kunskaper och expertis i AdWords, uppfyllt utgiftskraven för annonsering på Google, visat intäktstillväxt både på företags- och kundsidan samt bevarat och utökat kundbasen.

Google Premier Partner

Att vara Google Premier Partner innebär att Google har erkänt Impera som ett ledande företag som förvaltar stora annonsbudgetar och som uppfyller höga krav på resultat.

Här har Impera visat kompetens och expertis i AdWords, och uppfyller Googles krav på:

  • annonsutgifter
  • genererat tillväxt för sina kunder
  • växt sin kundbas

För att hålla en hög nivå på programmet granskar Google företag både för att få, och för att behålla märket.

 

Vad är fördelarna med partnerskapet för våra kunder?

 

Expertis

Kompetensen hos våra analytiker är nästintill oöverträffad. Vi lär oss ständigt nya och bättre sätt att driva kampanjer genom kontinuerlig optimering och analys, och delar våra kunskaper och insikter med våra kunder.

På Impera är alla analytiker Google-certifierade experter som har specialiserat sig på flera olika discipliner av Google AdWords och Google Analytics. Vi får också, exklusiv, utbildning i affärsledning från Google samt utbildning i de senaste funktionerna, så vi alltid är uppdaterade om nya produkter och hur man bäst drar nytta av dem.

 

Prestation

För att uppnå och behålla Google Premier-partnerskapet måste vi bevisa en historik av kundtillfredsställelse och bevarad kundnöjdhet, att öka tillväxten för våra kunder och att få dem att utvecklas.

Impera möter ständigt dessa krav och vi överträffar även dessa riktmärken, så att du vet att du placerar din marknadsföring i rätta händer.

 

Support

Vilket företag som helst kan gå med i Googles partnerprogram, och alla byråer som håller på med digital marknadsföring kan kvalificera sig till att bli en Google Partner. Så, bland alla dessa AdWordskonton, hur säkerställer du att Google uppmärksammar ditt konto?

Som premierpartner har våra konton högre prioritet framför andra konton hos Google. Google-representanter är tillgängliga för oss ​​via telefon, chatt eller e-post, så vi alltid kan diskutera de effektivaste metoderna och uppläggen för dina specifika kampanjer.

Att vara utvald som en del av ett sådant exklusivt partnerskap ger oss stöd från Google för att säkerställa kompetensen och noggrannheten som går in i varje kampanj som vi tar hand om - vilket gör våra kunder nöjda.

 

Utan att överdriva, skulle man kunna säga att vi är ganska stolta över att vara en Google Premier Partner.

 

 

Låt oss bli din tillförlitliga partner.

Erik Gestrinius

Avdelningschef Webbanalys & Digital Marknadsföring