Ekonomiansvarig och controller

Är en stark kultur inom self management, wholeness och evolutionary purpose intressant för dig? Delar du vår passion för att ständigt optimera och bli bättre?

Vi erbjuder en spännande resa som ekonomiansvarig och controller i en byrå som arbetar efter filosofin Teal, och som har medvind på marknaden med många starka kundleveranser.

Vi är en digital affärsbyrå som tar ett helhetsansvar för att öka våra kunders onlineförsäljning. Vi har en rad olika kompetenser som samarbetar i team, och som rabblar nyckeltal som ROI, LTV och COS i sömnen.

Hemvisten för dig är ett team bestående av försäljning, VD och produktionsledare. Utöver det har Impera tre ytterligare team för att leverera fantastiska lösningar och resultat för våra kunder.

Du kommer primärt att arbeta med lönsamhetsprognoser och vår lönsamhetsoptimering, såväl ur ett produktions- som ett affärsperspektiv. Men även ansvara för vår redovisning, lönehantering samt bokslut.

Vad gäller lönsamhetsoptimering så kommer arbetssättet utformas tillsammans med VD, där stora möjligheter finns att arbeta efter ditt huvud. För att få förbättringar till stånd fäster vi stor vikt vid att du både kan ta fram vassa analyser och få andra att ta till sig av dem.

Vi vill att du:

- aktivt är med och utvecklar vår kultur och värdegrund enligt Teal
- mår bra av samarbete och att dina analyser leder till genomförande
- är proaktiv när du ser förbättringsmöjligheter
- har adekvat utbildning inom området
- har någon eller några års erfarenhet av redovisning
- ofta är på plats på vårt fina kontor i centrala Örebro

Det är av lika stor betydelse att du delar våra kulturella värden, som att du är en talangfull ekonom och controller.


Kontakta Peter Persson, pp@impera.se, 070-7957131

 

Om Impera - Vi gör bra affärer bättre
Bra affärsidéer gör livet enklare och roligare. Därför drivs vi på Impera av att göra bra affärer bättre. Tillsammans hjälper vi företag och organisationer att identifiera och nå sin fulla digitala potential. Alltid med mätbara resultat där svaren finns i mängderna av data.

Vi är 19 Imperianer, har AAA i kreditvärdighet och är Google Premier Partner.

Ska vi ta ett första möte?

Peter Persson
VD och Strateg
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.
Peter Persson
VD och Strateg
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.