Är du vår nya projektledare?

Älskar du när saker kör ihop sig lite så att du måste in och grotta ner dig i bästa tänkbara lösning? Eller är din favoritstund på dagen när du hämtar en kaffe och gör dig redo för en mysig stund tillsammans med projektplaneringsverktyget? Då är du rätt för oss.

Som projektledare på Impera har du en superviktig roll för att få produktionen att flöda och kunderna nöjda. Tillsammans med övriga i projektledarteamet har du koll på beläggningen i alla avdelningar, ser till att alla vet vad de ska göra, att deadline och budget hålls och att våra härliga kunder får sitt jobb gjort i tid och med hög kvalitet.

Erfarenhet av tekniska projekt inom IT är ett plus och vi ser gärna att du har erfarenhet av ett agilt arbetssätt. Kanske har du till och med jobbat som scrum master? 


Om Impera

Hos oss på Impera jobbar du med många kunder och projekt samtidigt. Vi är ett sammansvetsat team av olika specialistkompetenser som är erfarna, kreativa och har roligt på jobbet.

Vi brinner för våra kunder och deras framgångar och ger oss inte förrän vi kan visa ett lyckat resultat av vårt arbete. Vi älskar digital teknik och kommunikation, vill ständigt utvecklas och utmana både oss själva och våra kunder.

Ska vi ta ett första möte?

Peter Persson
VD och Strateg
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.
Peter Persson
VD och Strateg
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.
Relaterat:
Vad vi gör

Tillsammans gör vi bra affärer bättre

Vi gör allt för att hitta lösningar på dina affärsutmaningar. Vi lyssnar med stora öron, sätter oss in i din verksamhet och hittar tillsammans med dig nya affärsmöjligheter. Och vi lovar – vi har roligt på vägen dit. Hör av dig om du vill träffas på en kaffe eller te!

Nyheter, article och kunder

Nyhet

Datadriven marknadsföring

Digital strategi

Digital marknadsföring