Är du vår nya säljare?

Varje dag sedan 1998 har vi i samarbete med våra kunder identifierat deras digitala affärsmöjligheter och sett till att de fått ut mesta möjliga av sina investeringar genom pricksäker datadriven marknadsföring och smarta tjänster. Alltid med mätbara resultat där svaren finns i mängderna av data. På Impera är vi ett sammansvetsat gäng som alla brinner för att göra nytta för kunderna – och deras kunder. I ett digitalt powerhouse finns specialister på allt från strategi, webbanalys, marknadsföring, sökmotoroptimering, design till system- och webbutveckling. Allt du behöver för att effektivt öka din försäljning och lönsamhet finns samlat under ett och samma tak.

Hos oss får du chansen att utvecklas tillsammans med drivna och skickliga medarbetare. Vi brinner för våra kunder och deras framgångar och ger oss inte förrän vi kan visa ett lyckat resultat. På Impera älskar vi digital teknik och kommunikation, vill ständigt utvecklas och utmana både oss själva och våra kunder.

Impera präglas av korta beslutsvägar och familjär stämning där alla hjälper varandra för att nå gemensam framgång. Vi ställer höga krav på oss själva utan att släppa fokus på att måna om varandra och vår gemensamma trivsel. För oss är det viktigt att ha balans mellan arbete och fritid och att kombinera seriositet och professionalism med att ha roligt! Låter det som en arbetsplats där du skulle trivas?

Om rollen

Som säljare hos oss kommer du proaktivt bearbeta potentiella kunder, genomföra kundmöten och med ett kundanpassat erbjudande stänga affären. Vår målgrupp är medelstora och stora företag och du kommer bearbeta hela Sverige med fokus på de större städerna.

För att lyckas som säljare hos oss krävs en förmåga att ständigt bearbeta marknaden och genomföra behovsanalyser som sedan mynnar ut i ett erbjudande. Genom att skapa förtroende hos kund och förstå deras affärer skapas underlag för skräddasydda lösningar med konstant kundnytta i fokus. Till din hjälp har du skickliga kollegor med spetskompetens inom bl. a webbanalys, marknadsföring, sökmotoroptimering, design och system- och webbutveckling.

Du rapporterar till VD och utgår från vårt kontor i centrala Örebro.

Vår kandidat

Vi tror att du har några års erfarenhet från tjänsteförsäljning. Akademisk utbildning är meriterande men inte ett krav. Då en central del av rollen bygger på att skapa och utveckla försäljningen har du erfarenhet av proaktiv bearbetning B2B. Du har körkort, en god verbal förmåga och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. 

Du drivs av att skapa resultat individuellt såväl som i team. Du har modet och ihärdigheten som krävs för att boka och genomföra möten och ser dig själv som en skicklig förhandlare.

Du får energi av mötet med människor, att hitta de bästa lösningarna för kunden och att själv vara med och påverka din och företagets framgång. Utöver din stora passion för sälj ser vi gärna att du har ett intresse för digital kommunikation och marknadsföring.

Är du redo att bli en Imperian?

Vi ser fram emot din ansökan via www.consensus.nu så snart som möjligt, dock senast den 26 maj. Har du frågor? Tveka inte att kontakta Lena Ahlin, 070-374 34 94 eller Fanny Bergstedt 070-698 36 86.

Välkommen! 

Ska vi ta ett första möte?

Peter Persson
VD och Strateg
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.
Peter Persson
VD och Strateg
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.