Här kan du se föreläsningarna från Digital Summit 2019

2019-05-20
Om du av en händelse missade årets Digital Summit, eller helt enkelt bara vill ta del av de fantastiska föreläsningarna en gång till hemma i lugn och ro så har du hittat rätt. Dessvärre hade vi inte tekniken på vår sida – vilket gjorde att alla föreläsningar inte bandades. Men håll till godo för det som filmades!

Google om framtiden för röststyrda enheter

Vi har tyvärr inte möjlighet att publicera Carl Wåreus videoföreläsning om Googles satsning på röststyrda enheter som inledde årets Digital Summit, men du kan hitta hans text-presentation här.

BeeScanning, ÖBO och forskning

Björn Lagerman från BeeScanning bjöd på en intressant föreläsning kring hans innovativa tankar som för samman biodlingar med AI. Jonas Tannerstad på ÖBO fortsatte med att prata om deras satsningar på energisparande hus. Forskarduon bestående av Peter och Johan talade om hållbar energi, och hur snabbt elmarknaden utvecklas.

Vi har sammanställt en video över dessa föreläsningar, som du kan se här nedan.

Johan Cedermark blickar framåt

Johan Cedermark från Brightn avslutade Digital Summit. Hans tankar om framtiden fick verkligen våra hjärnor att tänka till en extra gång.

Hans föreläsning kan du se här nedtill:

Vi återkommer med svar på alla frågor

Impera hade en paneldiskussion på scen, men tekniken svek oss – vilket gjorde att filmen inte går att spela upp. Vi återkommer snart med svar på alla frågor som kom in under dagen i ett senare inlägg.

Kim Jakobsson Kj@Impera.se 076 390 98 16