Impera söker nya medspelare!

24 imperianer behöver bli fler. Team Leverans söker förstärkning med både en projektledare och en kundansvarig. Är du den vi letar efter?

Projektledare

Älskar du när saker kör ihop sig lite så att du måste in och grotta ner dig i bästa tänkbara lösning? Eller är din favoritstund på dagen när du hämtar en kaffe och gör dig redo för en mysig stund tillsammans med projektplaneringsverktyget? Då är du rätt för oss.

Som projektledare på Impera har du en superviktig roll för att få produktionen att flöda. Tillsammans med övriga i projektledarteamet har du koll på beläggningen i alla avdelningar, ser till att alla vet vad de ska göra, att deadline hålls och att våra härliga kunder får sitt jobb gjort i tid och med hög kvalitet.

Kundansvarig

Är dina bästa stunder när du kan berätta för kunden att den digitala marknadsföringen gett grymma resultat eller att sajtens konverteringspunkter glöder i hotjar? Vi söker ytterligare en kundansvarig som med kreativitet, engagemang och struktur kan få våra kunders affärer att växa.

Som kundansvarig är kundkontakten kärnan i arbetet, både med befintliga och nya kunder. Du behöver kunna sätta dig in i kundens utmaningar och med hjälp av våra specialister mejsla fram en plan för hur resultaten kan förbättras med hjälp av våra digitala verktyg. Erfarenhet av kommunikation, marknadsföring och/eller webbutveckling är ett plus.

Sök nu

Passade du in i beskrivningen ovan? Då ser vi fram emot att höra från dig. Mejla Tove Kärf, tk@impera.se, och berätta vem du är och varför du vill jobba hos oss. Skicka gärna med ditt CV.

Om Impera

20 års erfarenhet har format den byrå vi är idag - ett sammansvetsat lag som alltid jobbar i team runt kunden. För oss innebär det att vi är kreativa och har roligt på jobbet. För våra kunder betyder det effektiva, mätbara lösningar där idéerna skapas och förverkligas på en och samma plats. 

Impera är en digitalbyrå som skapar affärer genom kommunikation, marknadsföring, systemutveckling, sökmotoroptimering, webbanalys och teknik. Med hjälp av verktyg som Google Ads & Analytics, SEO, teknik och smart design får vi kundernas verksamhet att blomstra.