Säg hej till Alfred

2019-02-20
Alfred är den nya praktikanten på Teknikavdelningen! Han kan hålla andan i tre minuter och äta femton pannkakor i en sittning.

Bakgrund:
Född och uppväxt i Stockholm, började plugga på Örebro Universitet 2016. Har rest runt i världen och nått de flesta världsdelar.

Vad gör du på Impera?
Jag gör min så kallade SUP här på Impera. Det står för Systemutvecklingprojekt och är en del av utbildningen, Systemvetenskap, på Universitetet. Jag utvecklar mitt egna projekt men åt Impera vägnar, det är en sök-hub där anställda på impera ska kunna få all relevant information kring en kund samlad på ett och samma ställe.

Hur hittade du din väg hit?
Rasmus, den karismatiske teknikchefen/säljaren presenterade Impera och detta års SUP-projekt i klassen inför alla elever, jag vart hooked direkt.

Har du alltid varit intresserad av det du gör här?
Att lösa problem (oftast inom matte då tidigare i livet) har alltid varit väldigt kul! Just kodning och utveckling började jag faktiskt inte med fören min utbildning började, år 2016.

Vad gör du helst en ledig dag? 
En serie, kaffe, kanelbulle och ingrodd soffplats.

Vad hoppas du ska hända i framtiden?
Att någon startar om simulationen vi lever i, men jag får behålla all min data och kan därmed göra väldigt smarta livsval.