Säg hej till Alina!

2020-04-23
Imperas nya praktikant som gillar att vara spontan och alltid har nya idéer i huvudet.

Vad har du för bakgrund?

Just nu pluggar jag till E-commerce manager på distans. Jag jobbar även på transportstyrelsen samtidigt som jag studerar.

Att det blev just den här utbildningen var lite av en spontan grej, jag letade efter distansutbildningar och hittade denna. Jag insåg direkt att det var MIN grej. Och även ett framtidsyrke där jag kan utvecklas personligt och yrkesmässigt. Jag ångra mig inte en sekund och det var precis som jag förväntade mig. Det är lite extra roligt då vi är de första i Sverige att utbilda oss inom detta.

Vad ska du göra på Impera?

Under mina 10 veckors praktik så kommer jag jobba mest med Google Ads, men även lite google analytics och utveckla digital marknadsföring i olika kundcase.

Hur hittade du hit?

Jag känner Klas Nederman sen innan och han tipsade mig om att ha praktik på Impera när jag skulle börja min utbildning.

Jag trodde dock inte att Impera jobbade med det jag skulle plugga till, men när det var dags att söka praktik och jag googlade på relevanta företag i Örebro så låg Impera högst upp på sökningarna. Jag insåg då att det var rätt val och sökte. 

Vad gör du helst en ledig dag? 

Jag gillar att gå på promenader och njuta av vädret. Men framför allt att umgås med familj och vänner, jag trivs väldigt bra av att ha människor runt omkring mig. 

Vad blir du motiverad av? 

Jag blir motiverad av att lära mig nya saker och få ny kunskap.
Jag blir även motiverad av att få eget ansvar, då känner jag att jag verkligen presterar när jag får egna projekt och en deadline. 

Om du skulle jämföra dig med ett djur, vad skulle det då vara och varför? 

En zebra. Mest för att jag älskar svart och vita mönster. 

När du åker själv i bilen, vad tänker du då på? 

Jag försöker att inte tänka så mycket!
Jag lyssnar oftast på en podd eller musik för att slappna av. Vanligtvis är mitt huvud fyllt av ideér jag vill göra, och helst gjort igår, så därför tycker jag att det är skönt att skärma av med musik eller podd för att slappna av. 

Vilket är bästa stället i Örebro? 

Jag skulle säga att Stadsparken är det bästa stället i Örebro. Det finns massor av saker att göra där, lägga sig på en filt och sola, eller ta med sig mat och slå sig ner i gräset. 

Jag har flera bra minnen från stadsparken när vi har köpt med oss jordgubbar, det är sol och man samlas ett gäng vänner och bara snackar om allt.