Säg hej till Erica!

2017-05-02
Hon är Account manager för Facebook och en Pokémon Go-entusiast som hoppas på att en dag bli allra bäst och nå den högsta Pokémon Go-leveln.

Bakgrund: 
Jag är född och uppväxt i lilla Vänersborg i Västra Götaland. Efter gymnasiet reste jag till Oslo där jag blev kvar i två år, senare flyttade jag till London och jobbade med Market Research innan jag tillslut bestämde mig för att återvända till skolbänken. Under de senaste tre åren har jag studerat Systemvetenskap vid Örebro Universitet och i sommar tar jag äntligen min kandidatexamen.

Vad gör du på Impera?:
Jag jobbar med kampanjer och annonsering på Facebook. 

Hur hittade du din väg hit?: 
Jag blev headhuntad under min sista termin på Örebro Universitet. 

Har du alltid varit intresserad av det du gör här?: 
Ja! Social media strategy har alltid varit ett intresse och datadriven marknadsföring är en spännande och utvecklande bransch att jobba i!

Vad gör du helst en ledig dag?: 
Gör en riktig frukost (alltså inte banan på bussen till jobbet), tar en lång promenad och spelar Pokemon Go. Avslutar dagen med vännerna, äter sushi på Sushi Yama och tar ett glas vin på Satins uteservering. 

Vad hoppas du ska hända i framtiden?: 
Jag önskar att jag fortfarande jobbar inom en bransch där man tillåts lära sig nya saker och utvecklas! Vore också trevligt med en pojkvän och kanske en bebis lite längre fram. Och att jag når högsta Pokemon Go-leveln.