Impera söker SUP-studenter!

2018-10-11
Impera tar i vanlig ordning emot SUP-studenter från universitet!

Student i slutet av din utbildning på systemvetarprogrammet? Känner du dig träffad? Bra! Välkommen att söka SUPen hos oss!

Varför ska jag söka hos er?

Bra fråga! Det kan vara för att du vill vara i samma cocktail som matematiker, affärsmän, nördar, sagotanter och hipsters.
Men det kan också vara för att du helt enkelt är en grym person som gillar att skapa det där lilla extra bara för att körsbäret på toppen ska gå att spegla sig i.

I våra fräscha lokaler i centrum skapar vi magi. Inte bara för våra kunder utan även för oss själva. Om vi inte diskuterar om hur vi ska öka affären för en av våra kunder så ser du nog någon av oss spelandes pingis eller har hetlevrade diskussioner, med en kopp te i handen, om vilken teknik som är det nya inne.

Med över 17 års erfarenhet bakom sig skapar Impera affärer för våra kunder, där vi ser bortom gränserna genom att alla specialister har möjlighet att bidra utanför sina områden med sitt synsätt. På Impera får du mer än gärna säga att du har en bättre idé för att lösa utmaningar vi ställs inför, i vilket område vi än arbetar för en kund.

Som en del av Impera och som SUP-student har du möjlighet att utvecklas i att tänka utanför din vardag och ta del av allas kompetenser för att lösa dina uppgifter. Du har alltid någon att bolla dina idéer med och om det tar stopp kanske en fredagsöl hjälper tankarna på traven ;).

Vi på Impera tror på att alla områden inom affärsutveckling behöver jobba tillsammans, därför är våra främsta verktyg datadriven marknadsföring, storytelling, teknik och systemlösningar.  Det är precis den här kombinationen vi på Impera är så bra på –  vi ser affärsmöjligheter, engagerar kunder med digitala tjänster som används och berättelser som berör. Integrerad kommunikation för bättre affärer, helt enkelt.

Kul, vad ska vi hitta på i vår då?

Impera använder idag ett flertal system för allt ifrån projektplanering, dokumenthantering, fakturering och support. Att få en helhetsbild är därmed komplicerat då vi behöver leta i flera olika system. Projektet syftar till att aggregera data ifrån de olika systemen och presentera detta på ett överskådligt sätt.

Således avser vi att lösa ett riktigt verksamhetsproblem med årets projekt.

Låter detta som något för dig?

Vad roligt, vi ser fram emot att prata närmare med just dig!

Maila in din ansökan till sup@impera.se! Vi ser gärna att du berättar om dig själv (what makes you tick?) och skickar med ett CV. Om du har några kamrater du kan tänka dig att arbeta med kan du skriva det också (men söker gör man individuellt)!

Rasmus Söderström rasmus@impera.se 019 - 50 00 127