En samlad digital affär

  • webb,
  • mobilt,
  • e-handel,
  • sociala medier,
En digital närvaro är idag så mycket mer än en webbplats. Det handlar om att sajt, sociala medier, digitala tjänster och digital marknadsföring tillsammans bildar det mest effektiva sättet för att skapa nya möjligheter till affärer och kunna kommunicera med kunderna.

Webbplatser

Vi lämnar ogärna något åt slumpen och ser till att tekniken fungerar. Felfritt och varje dag. Webbplatsen är navet i våra kunders kommunikation med omvärlden – och den förtjänar att vara genomtänkt på alla tänkbara plan.

Lätt att administrera och lätt att använda som besökare är två givna förutsättningar för en bra webbplats. Därför arbetar vi med plattformar som täcker alla behov. De har alla sina styrkor och specialiteter.

Digitala tjänster

Utgångspunkten för en riktigt bra digital tjänst stavas behov. Vad behövs egentligen där ute i verkligheten – och hur kan vi möta efterfrågan? 

I dagens informationssamhälle lever vi dagligen med tusentals valmöjligheter. Här har valfriheten blivit ett gissel. Att få hjälp med att göra rätt val är därför en tjänst som värderas högt. Det kan handla om allt från att förenkla en komplicerad bokning till att få förslag på relevanta recept baserat på ens egen profil.

Applikationer

Applikationer av olika slag gör det möjligt att faktiskt genomföra något på sajten – från besökarens sida. Anmälning, bokning eller nedladdning spelar mindre roll. Gemensamt är att det fyller ett behov och ökar konverteringen. Och att de är webbaserad mjukvara som inte kräver någon installation. Snabbt och smidigt användande.

  • Snabbt och smidigt med applikationer
  • En bra digital tjänst utgår från ett behov
  • Tjänster som hjälper kunder göra rätt val värderas högt
  • Mer än bara en webbplats

Prata med en specialist

Funderar du på hur din digitala närvaro kan utvecklas? Vilka möjligheter finns? Fyll i dina uppgifter, så ringer jag upp dig inom kort.

Tack för ditt intresse. Vi kommer snart kontakta dig för ytterligare diskussion.

Kunde inte skicka mejl: