Så skapar du en hemsida som stöttar affären

Digital strategi

Missade du livesändningen eller vill se webbinaret igen? Inga problem - du kan se det här när du vill. 

Om webbinaret: Har du en perfekt hemsida, med en konverteringsgrad som omöjligt kan bli bättre? Då kommer du inte att få ut något av denna föreläsning. Om du däremot gärna vill att fler potentiella kunder genomför köp eller registreringar på din hemsida kommer denna föreläsning ge dig några riktigt bra verktyg, ett ramverk och råd på hur du kan nå dit.

Eller ja, på en timme hinner vi iallafall ta upp hur du påbörjar din resa mot att ha en hemsida som stöttar dina affärsmål genom att du börjar bry dig om vad dina kunder behöver. Ofta är ett väldigt bra första steg att byta perspektiv och verkligen försöka förstå vad kunden vill ha av dig och hur du kan hjälpa dem med det i en digital kontext.

Under detta webinar kommer vi att titta på faktiska exempel som visar hur företag ofta fastnar i inifrånperspektivet och bara tittar på vad de själva gör, istället för att titta på vad kunden behöver. Vi kommer också titta lite närmare på vad du behöver ha på plats för att starta upp ett optimeringsprojekt och vilka metoder du kan använda för att förstå dina besökare bättre.

Föreläsare: Emelie Borg, Webbanalytiker på Impera 

Ska vi ta ett första möte?

Peter Persson
VD och Strateg
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.
Peter Persson
VD och Strateg
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.