Impera är nu Umbraco Gold Partner

Umbraco Gold Partner

Vad är Umbraco?
Umbraco är ett system för att hantera innehåll på webbplatser. Ett så kallat CMS. 
Vi gillar Umbraco för att det är flexibelt. Det finns oändliga möjligheter till att bygga en grym webbplats där både nördig kodning och kreativt innehåll kan få ta sin plats.

Vad innebär ett guldmedlemskap för Impera och för dig som kund?
Ett guldpartnerskap med Umbraco ställer höga krav att få. Framförallt kräver Umbraco att en partnerbyrå har certifierade webbutvecklare, vilket vi har. Vi kan gott och väl säga att utvecklarna här är grymma på Umbraco. Inte så konstigt egentligen då Impera arbetat i CMS:et de senaste fem åren – det är ett system vi tror på.

Att bli guldpartner är en stor satsning av Impera. Det innebär en rad fördelar både för oss som byrå och för våra kunder. För Impera innebär det en direktlänk in till Umbraco. Vi har möjligheten att ta hjälp av Umbracos support för kniviga problem, systemarkitekturell rådgivning och utvärdering av webbplatsbyggen. Vi får samtidigt tillgång till en rad kurser så att vi kan känna oss uppdaterade i den IT-digitala evolution som råder.

För våra kunder innebär det att de kan känna sig trygga med Impera som byrå. Impera är välutbildade, erfarna och uppdaterade så att kunden verkligen kan få en webbplats som sticker ut från mängden.

Häftigt tycker vi!

Ska vi ta ett första möte?

Rasmus Söderström
Webb- & Systemutvecklare
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.
Rasmus Söderström
Webb- & Systemutvecklare
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.