Nya korpen.se lanserad

Design och webbutvecklingsprojekt

Webbplatsen är byggd på plattformen Umbraco, och hade stora utmaningar i att integrera Korpens interna IT-system (KIT), så att medlemmar i lokala föreningar kan gå in och boka sin plats på ett träningspass via korpen.se. 

Ett viktigt mål med webbplatsen var också nyrekrytering. Att skapa en portal som på ett pedagogiskt sätt ser till att nya besökare, och därmed potentiella medlemmar, enkelt kan hitta vilka aktiviteter som finns där personen befinner sig.  

- Tack vare ett gott samarbete med Korpen och Zoezi har vi kunnat integrera mycket av det interna föreningssystemet på den externa webbplatsen. Det gör det väldigt enkelt för besökare att snabbt hitta sin lokala förening och nya aktiviteter, säger Rasmus Söderström, avdelningschef för Imperas teknikavdelning. 

- Jag är otroligt stolt att vi fått arbeta med Korpens nya webbplattform som markerar evolutionärt nytt steg i Imperas webbleveranser. Arkitekturellt har vi gjort enorma framsteg i service-barhet och möjlighet för vidareutveckling. Vi har hittat en ny väg framåt i Umbraco-byggen som vi tror kommer vara en framgångsfaktor i underhållet av Korpen och kommande Umbraco-byggen, fortsätter han. 

Sofia Melander som varit projektledare för nya korpen.se från Korpens håll firar också resultatet. Och vägen dit.

- Att göra saker tillsammans och ha roligt på vägen är viktigt för oss på Korpen. Från första dagen kände vi att Impera lyssnade på våra önskemål och krav samtidigt som de med sin höga kompetens drev på projektet. Tack vare det kan vi nu stolt lansera vår nya webb korpen.se. Det har varit ett komplext projekt där det goda samarbetet och teamkänslan gjort att vi lyckats nå vårt mål. Nu har vi äntligen en webb som samlar hela vår organisation och som dessutom kan locka nya medlemmar till oss.  

Webbplatsen kommer att nomineras som Bästa webbplats i Guldpartner-kategorin på Umbraco Awards 2020. 

Skribent: Johanna Bister

Ska vi ta ett första möte?

Peter Persson
VD och Strateg
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.
Peter Persson
VD och Strateg
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.
Relaterat:
Artikel
UX-design Pil åt höger