Uppkopplade affärer med digital strategi

Genom genuin insikt i våra kunders verksamhet och affärsutmaningar ger vi förslag på nya affärsmöjligheter i en uppkopplad tid.

Möjligheterna finns i bland annat i nya affärsmodeller, digitala tjänster, erbjudande och varumärke. Efter det sätter vi affärsmål och sedan börjar resan, så effektivt och lönsamt det är möjligt.

Digital marknadsföring

Impera är en digital affärsbyrå med affärskreativitet, nödvändiga modeller, processer och verktyg i byrålådan. Vi hjälper ditt företag att utveckla digitala strategier som är hållbara på lång sikt. I den uppkopplade tiden som vi befinner oss i just nu är det viktigare än någonsin att arbeta fram rätt affärsmodeller.

Digital strategi

Impera arbetar konstant med kunder för att förbättra deras kommunikation. Vi använder oss av digitala verktyg som Google Ads & Analytics, SEO, system- och webbutveckling och design för att få din verksamhet att lyfta.

Vi är ett trettiotal specialister på Impera, som alla brinner för nytänkande idéer kring design och strategier. Datadriven marknadsföring är en av våra hörnstenar. Kontakta oss idag för att få hjälp.

Genomtänkta affärer

Digitala affärer handlar inte bara om e-handel. Begreppet digitala affärer har länge kretsat kring just nätbutiker och olika typer av transaktioner. Vi försöker att se det i ett större sammanhang, där företagets hela närvaro i digitala kanaler är genomtänkt och fokuserat.

Vi på Impera tror att alla element måste samspela för att den digitala marknadsföringen ska bli lycklad.

  • Vi gör din resa hos oss så effektiv och lönsam det går
  • Vi erbjuder dig allt från affärsmodeller, digitala tjänster till varumärkesarbete

Prata med en specialist

Tack för ditt intresse. Vi kommer snart kontakta dig för ytterligare diskussion.

Kunde inte skicka mejl: