Google-annonsering

Marknadsföring med Google Ads som verktyg är mycket kraftfull och ger dig möjlighet att nå din målgrupp genom hela kundresan. Genom att annonsera på Google når du användare som finns på bland annat Google sök, Google Display, Youtube mfl.

Google har på senare tid tagit stora kliv mot att utnyttja AI, vilket ger möjligheter att lägga mer tid på analys och att ta välgrundade beslut utifrån data. Beslut som hela tiden syftar till att skapa affärsvärde.

Vill du synas på Google?

Vi är en Google Ads-byrå som utgår från data och analys för att skapa bättre resultat. Genom att synas på Google när dina potentiella kunder söker efter er skapas förutsättningar för få in rätt trafik till din webbsida; trafik som i högre utsträckning resulterar i affärsvärde. Genom vår analys får du även tillgång till värdefulla insikter som kan användas för att anpassa webbsidan så att den bättre speglar vad dina kunder efterfrågar.

 • Sökordsplan
  • Nå potentiella kunder när de söker efter det du erbjuder men även i andra delar av kundresan.
 • Målgrupper
  • Bygg upp rätt målgrupper för att nå nya och befintliga kunder på ett kraftfullt sätt.
 • Spårning
  • Spåra händelser på webben som skapar grund för rätt analys och välgrundade beslut.
 • Värdefulla insikter
  • Genom analys av data bidrar vi med värdefulla insikter som hjälper dig driva din digitala affär framåt.

Vi är en Google Ads-byrå som fokuserar på att skapa resultat

Med oss som din Google Ads-byrå så får du tillgång till specialister med högt fokus på att skapa bättre resultat. Genom att spåra rätt händelser på er webbplats, analys av data och med utgångspunkt i era affärsmål ger vi er löpande insikter till vad som fungerar och vad som kan bli bättre. Dessa insikter ger förutsättningar för att fatta välgrundade beslut som leder er framåt i din digitala framgångsresa.

Google Ads: Mer än bara Google Sök

Det första man tänker på när man hör ordet Google är sökmotorn; men, Google har fyra primära nätverk: Sök, Display, Shopping och Youtube. Beroende på vad du erbjuder för produkt eller tjänst, och vad målet med marknadsföringen är, så lämpar sig dessa nätverk olika. Har du en e-handel och vill marknadsföra fysiska produkter så är marknadsföring på Shopping lämpligt. Vill du bygga varumärkeskännedom så är Display ett bra verktyg. Oavsett vilket verktyget som är lämpligt är så bör du synas i alla delar av kundresan; från kännedom till köp och kundvård (efter köp).

Kom igång med att annonsera på Google 

Första steget mot att komma igång och annonsera på Google är att skapa en sökordsplan. Sökordsplanen ska innehålla relevanta sökord för ert företag som användare faktiskt söker på. Annonser och budskap i form av text och bild tas fram utifrån dessa sökord för att generera relevant trafik till er webbplats. Genom löpande förbättringsarbete arbetar vi med att utesluta sökbeteenden som inte bidrar till något affärsvärde vilket över tid ger högre resultat för kontot.

Ska vi ta ett första möte?

Erik Gestrinius
Digital specialist
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.
Erik Gestrinius
Digital specialist
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.