Maximera din tillverkning: 
Webinar om digitala strategier för global tillväxt

Impera bjuder in dig till ett insiktsfullt och exklusivt webinar: "Tillverkningsindustrins digitala strategier: Erövra nya marknader och öka globalt inflytande". Lär dig hur vi med vår expertis inom digital marknadsföring kan stärka ditt företag under utmanande tider.
 

Vem bör delta?

Detta webinar är skräddarsytt för beslutsfattare inom marknadsföring, försäljning och ledning inom tillverkningsindustri och som vill expandera på nya marknader och/eller stärka sin position på befintliga marknader.
 

Genom att delta i detta webinar kommer du att få:

 • Insikt i industrispecifika faktorer och trender som påverkar tillverkningsindustrin, och hur dessa kan användas för att forma digitala strategier och stärka din verksamhet.
 • Tillgång till en verktygslåda med beprövade digitala strategier för att identifiera och utveckla nya marknader samt stärka kännedom och intresse på befintliga marknader.
 • Möjlighet att ställa skräddarsydda frågor baserade på dina specifika affärsbehov och utmaningar.
   

Webinar:et kommer att behandla följande ämnen:

 • Industrispecifika faktorer och trender som formar den globala tillverkningsindustrin och hur de kan användas för att anpassa digitala strategier och stärka ditt företag.
 • Metoder för digital hypotesprövning för både nya marknader och produkter: Lär dig hur du med minimal investering kan identifiera potentiella kunder och steg för steg bygga upp din kommunikation där den ger bäst resultat.
 • Strategier för att styra digital marknadsföring och säkra lönsamheten, speciellt viktigt inom tillverkningsindustrin med komplexa säljcykler och branschspecifika krav.
 • Övergripande genomgång av best practice specifikt för tillverkningsindustrin avseende Google ads, Linkedin ads och Sökmotoroptimering.
 • Framgångsrikt exempel på hur digital marknadsföring har förstärkt närvaro och försäljning.

   

“Under det gångna halvåret har vi haft ett nära och produktivt samarbete med Impera. Deras team har med sin fantastiska och breda expertis hjälpt oss mycket med vår digitala marknadsföring. I starten satte vi upp en strategi tillsammans – förväntningarna var inte att få så snabba och positiva resultat:
- Fler leads än ”utlovat”.
- En kraftig ökning av trafiken på 433%.

Nu syns vi i sökresultaten på ett helt annat sätt än förut tack vare de löpande rekommendationerna. Vi är otroligt glada för samarbetet och rekommenderar varmt Impera!”

Catharina Viking
Marketing Coordinator, Nolato Silikonteknik

När, var & hur?

Datum: Torsdag 15:e juni
Tid: 09.00 till 10.00
Kostnad: Gratis
Föreläsare: Peter Persson
Format: Webinar

Vår expert och föredragshållare, Peter Persson, VD och strateg på Impera, har hjälpt ett antal företag inom tillverkningsindustrin att förstärka sina digitala positioner, bland annat Nolato, Söderbergföretagen och stora företag inom gruvutrustning.

Boka din plats redan idag. Vi ser fram emot att träffas den 15:e juni!

Maximera din tillverkning: Webinar om digitala strategier för global tillväxt

E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.

Artikel

Digital marknadsföring

SEO

Sökmotoroptimering

Artikel

Digital marknadsföring

SEO

Google ads

Vill du veta mer?

SEO som gör bra affärer bättre

Vi gör allt för att hitta lösningar på dina affärsutmaningar. Vi lyssnar med stora öron, sätter oss in i din verksamhet och hittar tillsammans med dig nya affärsmöjligheter. Och vi lovar – vi har roligt på vägen dit. Hör av dig om du vill träffas på en kaffe eller te!