Maximera intäkter i perioder med låg beläggning - ett insiktsfullt webinar

Kära hospitality professionals.

Impera bjuder in till ett insiktsfullt webinar "Maximera intäkter i perioder med låg beläggning - Strategier för framgång". Syftet är att med vår långa erfarenhet av digital marknadsföring inom besöksnäringen stärka företag under utmanande tider.

Vem bör delta?
Detta webinar är utformat för beslutsfattare inom marknadsföring, försäljning och ledning i besöksnäringen, och som är angelägna om att öka beläggningen under perioder med låg efterfrågan.
 

Varför delta?
Genom att delta i detta webinar kommer du:

  • Få tillgång till en verktygslåda med beprövade digitala strategier för att förbättra beläggningen under perioder med låg efterfrågan.
  • Ha möjlighet att ställa frågor skräddarsydda efter dina specifika affärsbehov.

Om webinaret

Titel: Maximera intäkter under perioder med låg beläggning - strategier för framgång.
Datum: Torsdagen den 27:e april
Start: 09.00
Varaktighet: 1h
Kostnad: Kostnadsfritt
Anmälan: Anmäl dig här

Oavsett om du driver en campinganläggning, ett spa eller någon annan verksamhet inom besöksnäringen som har säsongsvariationer, förblir principerna för att öka beläggningen desamma. Även om cyklerna kan variera i längd.

Med rätt strategier kan du frigöra potentialen för ökad lönsamhet, eftersom de fasta kostnaderna ofta förblir oförändrade under perioder med låg beläggning.

Vår expert och föredragshållare Peter Persson, VD och strateg på Impera, har hjälpt över 50 företag inom besöksnäringen att öka sin digitala försäljning, bl.a. Yasuragi, Daftö Resort, Böda Sand, Varberg Stadshotell och Västervik Resort.

Viktiga insikter under webinariet

  • Hur potentiella gäster för perioder med låg beläggning kan identifieras.
  • Hur data kan analyseras för att identifiera beteenden med överrepresentation vid bokning av perioder med låg beläggning.
  • Hur webbplats- och marknadsföringsstrategier bör utformas för att maximera effektiviteten vid inriktning på perioder med låg beläggning.

Missa inte det här tillfället att frigöra potentialen i din verksamhet under perioder med låg beläggning. Boka din plats nu!

Vi ser fram emot att se dig där!

Varma hälsningar

Impera-teamet

Ska vi ta ett första möte?

E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.

Kort om Impera

Impera är en digital affärsbyrå som hjälper företag att nå kvantifierbara försäljningsmål genom att förbättra de digitala marknads- och försäljningsprocesserna.

Vi är organiserade i tre team med hög grad av självledarskap enligt filosofin Teal.

Arbetssättet är agilt där vi tillsammans med uppdragsgivaren skapar korta cykler med frekvent återkoppling kring progress och utfall. Vi är särskilt duktiga på att snabbt och effektivt testa hypoteser för att bevisa rätt väg framåt.

Ägarna är operativa och bolaget innehar sedan många år AAA i kreditvärdighet.

E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.

Artikel

Digital marknadsföring

SEO

Sökmotoroptimering

Artikel

Digital marknadsföring

SEO

Google ads

Vill du veta mer?

SEO som gör bra affärer bättre

Vi gör allt för att hitta lösningar på dina affärsutmaningar. Vi lyssnar med stora öron, sätter oss in i din verksamhet och hittar tillsammans med dig nya affärsmöjligheter. Och vi lovar – vi har roligt på vägen dit. Hör av dig om du vill träffas på en kaffe eller te!