Umbraco som CMS

Umbraco har snabbt blivit en CMS-favorit bland många av de större webb-byråerna. Det är en open source-plattform som är lättanvänd utan några större begränsningar för vare sig användare, designers eller utvecklare.

Styrkan ligger i den höga anpassningsgraden och möjligheten till integrationer med andra system. Umbraco passar väldigt bra för skräddarsydda lösningar med hög grad av samverkan.

Till skillnad från WordPress är Umbraco byggt med .NET-teknologi – och några som använder sig av tjänsten är Microsoft, McDonalds och Mercedes Benz.

WordPress är inte ett renodlat CMS-verktyg, utan det är grundat i en bloggplattform. Umbraco är mycket mer flexibelt, och erbjuder större möjligheter när det kommer till utformningen av din webbplats.

Varför Umbraco?

En klar fördel med Umbraco är att du slipper HTML. Sidorna gör bättre ifrån sig i webbsökningar på Google eftersom det är mindre material att ta sig genom. Umbraco är ett rent CMS-verktyg där du skapar innehåll och redigerar det. Du behöver inte krångla med HTML för att få sidorna att fungera.

Bra för sökmotoroptimering (SEO)

I den moderna, digitala världen måste hemsidor vara sökmotorvänliga för att kunna ranka högt och således få in trafik organiskt. För att försäkra dig att din sajt får in trafik kontinuerligt är det viktigt att arbeta med SEO. Alltså att använda sig av specifika sökord som går att koppla till det som din sajt erbjuder.

Umbraco har ett brett utbud av funktioner som underlättar arbetet med SEO.

Umbraco kan göra det mesta

Du kan göra det mesta i Umbraco. Det är bara fantasin och din budget som sätter begränsningar. Gränssnittet för CMS har blivit ofantligt mycket bättre de senaste åren, vilket underlättar arbetetet med att skapa anpassade kontrollfunktioner.

Att välja Umbraco innebär en stor flexibilitet i utformningen av din webbplats. Kontakta en specialist på Impera och få råd om Umbraco kan vara verktyget för just dig.

Ska vi ta ett första möte?

Johan Plate
Systemarkitekt
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.
Johan Plate
Systemarkitekt
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.