HubSpot

Vill du effektivisera din affär? Vill du utnyttja fler än bara en kanal för att nå ut till fler? HubSpot är ett utmärkt verktyg att investera för att utveckla alla era tjänster!

Vad är HubSpot?

HubSpot är ett verktyg som innehåller allt ifrån automatiserade mailslingor och marknadsföringsverktyg, till att ha ett fullt välutvecklat CRM & CMS-System. Det finns med andra ord ett verktyg för alla. Arbetar ni med It-konsulttjänster? Ni kanske vill utnyttja era mailkontakter ännu mer? HubSpot har lösningen! Är ni en E-com verksamhet som tappar många kunder i ett slutsteg? Förstå varför med HubSpot, och hitta lösningen!

Så jobbar Impera med HubSpot

På Impera jobbar vi med HubSpot i en drivande roll för att hela tiden hitta bra & effektiva lösningar för våra kunder. Vi vill att ni ska känna er väl omhändertagen och få valuta för pengarna, och skapar därför en strategisk plan i samråd med er för att effektivt arbeta tillsammans. Att arbeta med HubSpot betyder att vi sätter oss in i hela er kundresa, och vill förstå er säljprocess och era kunder. Detta gör att vi blir ett extra bollplank för er samtidigt som vi kan effektivisera er digitala närvaro.
Vi arbetar gärna mot tydliga mål, och varje mål är högst individuellt. Därför är det viktigt att vi tillsammans sätter mål, mål som vi kan agera strategiskt mot hela tiden.
Grovt kan målen se ut ungefär såhär:
  • Öka antalet nyhetsbrevsanvändare.
  • Öka antalet nyhetsbrevsanvändare som genomför kontinuerliga köp.
  • Få en bättre relation & förståelse för era kunder.

Uppstartsfasen går ut på att lägga grunden för ett gott samarbete. Det betyder att vi gärna sätter oss in i er säljprocess, och förstår hur ni vill arbeta. Genom att få en förståelse för hur ni vill arbeta, kan vi skapa en streamlined digital plan för er.

Löpande HubSpot-arbete

Det fortlöpande arbetet med SEO domineras av strategier för content och länkar.
Vanligt förekommande insatser under ett längre samarbete:

För att kunna optimera vårt samarbete med er, betyder det att vi från Impera gärna jobbar på en löpande basis. Beroende på er budget och era mål skapar vi därefter en plan på vad vi fokuserar på månadsvis. Det kan exempelvis vara

  • Nyhetsbrev
  • Löpande analysering och optimering av era säljfaser
  • A/B-testning för att hitta optimala arbetssättet för er
  • CTR-optimering
  • Effektiva slingor från nedladdningsbart innehåll till köp

Under både uppstart och löpande arbete har vi avstämningar minst en gång i månaden, samt möjlighet till rapportering veckovis och tillgång till dashboard med realtidsdata.

Under vårt samarbete vill vi gärna ha avstämningar, minst en gång i månaden. Detta för att vi ska kunna hela tiden driva vårt arbete framåt, och utveckla vår tjänst tillsammans.

Automatisera ert arbete ännu mer

En av de bästa funktionerna som HubSpot har gett oss på Impera, är att kunna automatisera flera steg i vår process. Genom att kunna kapa bort flera manuella steg, har vi fått flera punkter att analysera och därmed kan vi utveckla vår process med mer data.

Ta steget och få ut mer av er tjänst och ert arbete, kontakta oss idag för att lära er mer om HubSpot och hur vi kan hjälpa er till en mer automatiserad vardag!

Ska vi ta ett första möte?

Robert Damm
Säljare
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.
Robert Damm
Säljare
E-post*
Telefonnummer
Meddelande:
Hur mycket omsätter ert bolag?
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter.